Fredag 16. Jan 2009: Dagens Second Life nyheder

nyhed-avisDagens samling af den endeløse strøm af nyheder, relateret til virtuelle verdener, og især Second Life.

Jeg ville meget gerne lave separate artikler, og oversætte en kort tekst, men det kniber med tid, og forsiden ville bliver udmattende lang at læse.
Fortsætter strømmen af nyheder på den måde, kommer jeg desværre nok til ind imellem at samle dem på denne måde.

Til gengæld kommer vi igen i dag godt omkring i landskabet, også selvom der er sorteret flere artikler væk end jeg kan holde styr på. Så her er 17 nyheder, i ingen bestemt orden  eller rækkefølge....

 • Linden Lab har offentliggjort Second Life statistik for 4. kvartal 2008.
  Her nævnes bla. at Second Life Residents var næsten 400 millioner timer inworld i 2008, 61% over 2007.
 • whiteboardBBC new Technology bringer igen et indslag fra The education technology trade show, BETT, som afholdes i the Olympia exhibition centre i London.
  Jeg notere mig at 50% af de engelske skoler har et interaktivt whiteboard, og sender en medfølende tanke til de danske folkeskoler!
  Jeg gad godt vide hvad et Danmarks kort, Europa kort, verdens kort og et film-/overheadlærred, i rullegardin-format koster kontra sådan et whiteboard.
 • Acklam Grange, Åbning af ny virtuel skole. De puster sig lidt rigeligt op og pynter lidt på detaljerne. Det er næppe den første skole i en virtuel verden.
 • prims-primitivesDu har måske hørt om guldfeberen og jernbane vandviet i det 19. århundrede, for ikke at nævne dotcom boomet i sen halvfemserne.
  Krigen om at genopbygge London er begyndt.

 • Engelelske Labour Party er gået ind i Second Life som del af "forsøg på at forbedre forberedelserne til General Election" Labour Party i Sl London
 • Daniel Voyager er ved at lave en Flickr samling SL new residents places som vil bestå af nye landmarks med SLurl's så nye brugere kan finde rundt i Second life main grid.
 • Alex Marshall skriver om sin oplevelse da han prøvede den virtuelle verden Web.Alive, som Canadiske Nortel Networks der er gået i betalingsstandsning, står bag. Dette skulle i de seneste udmeldinger ikke berører Web.Alive, eller den danske afdeling.
 • Aurora bibliotekar arbejder på et virtuelt bibliotek.
 • Sony Electronics afholder virtuelt handels show, dog ikke i Second Life, men deres observationer om brugen af virtuel verden til arrangemented er interassante.
 • BrugereMange folk forbinder hurtigt ordene virtuelle verdener med asociale nørder der fortaber sig selv i magiske miljøer med orcs og goblins.
  Men virksomheder kloden rundt er ved at vågne op til de praktiske muligheder som virtuelle verdener tilbyder, med alt fra virksomheds træning til firma præsentationer, skriver Christopher Knox.

 • multimedieArt forum er endnu en af de utallige der skriver om RMB city

Ovenstående er kun et lille udpluk af dagens høst, hvor jeg med hård hånd har udvalgt dem der formentlig har almen interesse for Second Life brugere, og dagen er ikke engang slut endnu!

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.