Brugere af virtuelle verdener får dedikeret søgemaskine

world-folderEn unik søgemaskine for virtuelle verdenener, udvikles i øjeblikket af et hold eksperter på University of Teesside, og skulle gå i luften i denne måned.

The Meta-Mole
som navnet bliver, er skabt af Centre for Design i Digital Economy (D-LAB) baseret i University's Institute of Digital Innovation, vil blive en dedikeret online søgemaskine for de 350+ virtuelle verdener der i øjeblikket findes på internettet.

Philip McClenaghan, Deputy Director i D-LAB forklarer: " Vi var i gang med at analyserer forskellige virtuelle verdener, da det gik op for os at det ikke så ud til at der fandtes en  omfattende service, der tilbyder at liste og sammenligne nøgledata, for de fleste 2D og 3D miljøer. Det er vores mening at udfylde det hul med Meta-Mole."

Søgemaskinen vil hjælpe både nye og erfarende brugere der leder efter et virtuel miljø, og platformsudviklere der ønsker at måle sig med konkurrenterne.

Alle data i Meta-Mole leveres af platformudviklerne selv, sammen med officielle kvalitets billeder og video. Det vil blive muligt at dele og sammenligne information, der giver adgang til de seneste kerne, tekniske eller specialist features i nuværende virtuelle verdener, såvel dem som er under udvikling.

Kilde: innovations-report.de

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.