Juan Enriquez: Teknologisk udvikling vil overstråle den finansielle krise

Juan Enriquez: 2009 TED Konferrence2009 TED konferencen

Juan Enriquez holdt en fascinerende præsentation af hvordan sammensmeltningen af celleforskning, hudforskning og robotter vil lede til den næste version af den menneskelige race.

Selv om mega-banker for tiden vælter, mener Juan Enriquez at den store reboot (genstart) endnu ikke er kommet. Men du behøver ikke lede efter den, ved næste valg - eller på børsen. Det vil komme fra videnskabs laboratorierne, og det lover forbedrede organer og sind.
Vores børn kommer til at være ... anderledes.

Selv om virtuelle verdener stadig træder i sine børnesko, så har de allrede bevist deres værd som samarbejdsværktøj, der sikkert vil blive bedre med tiden. Og med forbedringerne bliver det mere og mere oplagt at mødes inworld, for at diskutere og samarbejde omkring forskning. At se og gå inde i organer kan man allerede i dag i Second Life -  og det er oplagt at der vil komme mere avancerede 3D værktøjer, udviklet af forskere, med udvidede og forbedrede muligheder i de kommende år.

Oplæget kan synes lidt kedeligt, selv om det er krydret med nogle sjove billeder, da det fokusere på den amerikanske økonomiske situation, men 7:30 inde, vender det.

Genforskellen mellem Homo Sapiens og chimpanser er 1.6%. Velkommen Homo Evolutis.

Juan Enriquez: Tech evolution will eclipse the financial crisis

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.