onlive, bedste nye opfindelse siden bagt brød, mener de selv

hardware-screen-backgroundonlive, er på alles læber i øjeblikket. Og med god grund. Hvis tjenesten ellers spreder sig til resten af verdenen, når de har solgt ideen til Nord Amerika.

Kort fortalt vil deres teknologi gøre det muligt at spille det samme spil, på din PC, TV, laptop, netbook, spillekonsol (xBox, Playstation) eller Mac, uanset hvor god din hardware er, og hvor kvaliteten stort set kun er afhængig af din internetforbindelse.
Fidusen er at at, spillet slet ikke afvikles på ens egen PC. Man modtager kun skærmbilleder. Altså ingen brug for dyrt grafikkort, eller kraftig PC. Så længe ens hardware/internetforbindelse kan vise videostrømmen, så kan man spille spillet.

Problemet er latency, dvs. den forsinkelse der naturligt er i internettet. Der går nemlig en hel del milisekunder, inden ens tastetryk når serveren, til reaktionen vises på ens skærm. Noget der betyder en del i spil, men formentligt betyder mindre i Virtuelle verdener, afhængigt af hvad man selvfølgelig laver.
Men teoretisk vil feks. Second Life, eller en hvilken som helst anden virtuel verden. kunne bruges på en mobiltelefon, hvis ellers forbindelsen er i orden.

Betalingstjenstesten lanceres først i USA, og når de har set hvordan det går, breder den sig nok til resten af verdenen. Men det bliver ikke i morgen.

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.